Dødsbo Brøndby

Står du med et dødsbo i Brøndby?
Så er vi klar til at hjælpe dig!

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Køb og rydning af dødsboer i Brøndby

Står du med et dødsbo i Holte, så kan en opringning til os hjælpe dig.

Vi har specialiseret os i at købe hele- eller dele af dødsboer. Vi er hurtige, effektive, diskrete, yderst professionelle – og meget reelle.

Står du med et dødsbo i Brøndby, alt er uoverskueligt, det hele skal tømmes – og hurtigst muligt, så kontakt os. Vi køber dødsboer op, og har gjort det i 2 årtier, så vi ved hvad vi taler om. Vores erfaring – din garanti for professionalisme og godt udført arbejde.

Skal du have tømt et dødsbo Brøndby, så kontakt Dødsbo Hjælpen

Når man som pårørende til et afdødt familiemedlem eller en nær ven, står med den store opgave, at tømme et dødsbo, så kan hele situationen være næsten uoverskuelig. Derfor kan det være en god idé, at ty til professionel hjælp. Og det er netop hvad Dødsbo Hjælpen er – professionelle.

Vi er et familiefirma med mere end 20 års erfaring indenfor tømning af dødsbo Brøndby og opkøb af dødsbo Brøndby. Vores mange års erfaring og mere end 100 opgaver årligt indenfor branchen, betyder, at du kan være helt tryg ved, at lade os stå opgaven. Du vil opleve et modent og effektivt team, som går til enhver opgave – stor som lille – med professionalisme og grundighed – samt stor respekt for de pårørende, den afdøde og dennes ejendele. For ejendele, som har været en del af den afdøde i et helt liv, er ikke bare ting og sager – de har ofte en stor affektionsværdi og bringer mange minder frem hos de efterladte. Derfor behandler vi alt, værdifulde genstande såvel som ting af mindre værdi, med respekt og forsigtighed.

Med os som din samarbejdspartner i en svær tid, kan du slappe af, og lade os gøre det hårde arbejde. Imens kan du og resten af den efterladte familie, koncentrere jer om sorgen, begravelsen og alle de praktiske ting, som helt naturligt følger med, når et familiemedlem går bort. Kontakt os alle ugens dage, og lad os lave en aftale om rydning af dødsbo Brøndby.

Sådan går vi til opgaven med tømning af dødsbo Brøndby

Først aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kan komme ud og lave en vurdering af jeres dødsbo Brøndby. Det tager omkring 30 minutter, og det anbefales altid, at mindst én pårørende er til stede under hele vurderingen. Vi anbefaler dette, for at kunne få svar på de eventuelle spørgsmål, der som regel opstår under en vurdering af et dødsbo. Husk, at dødsbo Brøndby købes. Så lad os lave en totalvurdering af et opkøb af dødsboet.

Vi giver altid et uforpligtende tilbud med en meget fair pris, som er konkurrencedygtig og hvor alt inventar og møbler, samt eventuelle samleobjekter er blevet grundigt vurderet. Gennem vores mange år i branchen, har vi opbygget et dybdegående kendskab til værdien af antikke genstande, møbler, samleobjekter, malerier og andet. Derfor kan du altid forvente en fair pris, når vi laver en vurdering af dødsbo København. Lad os tales ved og lave en aftale om at komme ud og vurdere dødsboet.

Dødsbo Hjælpen står for grundighed og professionalisme

Når du vælger at samarbejde med os, får du en loyal partner, som er til at stole på gennem hele processen. Vi er grundige fra a-z, hvad enten det gælder vurdering af dødsbo Brøndby eller tømning af dødsbo Brøndby. Og ønsker du, at vi skal stå for en grundig rengøring efter at dødsboet er tømt, så klarer vi selvfølgelig også den opgave. Alle tilbud på rydning og opkøb af dødsbo Brøndby inkluderer altid en separat pris på en slutrengøring. Kontakt os på telefon 50 65 22 22.

 

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål.
Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.

Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button