Dødsbo Albertslund

Står du og har brug for hjælp med et dødsbo i Albertslund?
Så er vi klar til at hjælpe dig!

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Rydning af dødsbo Albertslund

Skal du have hjælp med rydning af dødsbo i Albertslund? Kontakt Dødsbo Hjælpen

Brug for hjælp til tømning af dødsbo Albertslund? Vi tilbyder professionel hjælp.

Dødsbo Hjælpen kan bryste sig af at være et veletableret familieejet firma. Vores erfaring indenfor branchen går 20 år tilbage. Vi påtager os alle opgaver indenfor rydning og tømning af dødsbo Albertslund og dødsbo Sjælland, det vil sige, at det er både store og små opgaver, som vi kan klare for dig. Vores værdier bygger på at gøre arbejdet så godt og effektivt som muligt, til kundens tilfredsstillelse og med respekt for den afdøde og dennes ejendele. Med os som samarbejdspartner, får du et professionelt og modent team, som ved, at det kan være en svær situation at stå i som pårørende til den afdøde. Derfor behandler vi altid kunder og indbo med stor respekt og omhu. Og derfor vil vi også altid kontakte jer, hvis vi under tømningen af et dødsbo Albertslund, støder på ejendele, som vi mener, kunne have en værdi for de efterladte, og som I ved en fejl ikke har fået med. Det ville nemlig være rigtig ærgerligt, at ting med affektionsværdi går tabt.

Vi rydder alle former for dødsboer

 • Totalrydninger
 • Dødsboer
 • Restboer
 • Plejehjem
 • Plejebolig
 • Konkursbo

Dødsbo købes Albertslund: Ring og få et uforpligtende tilbud på en totalvurdering

Vi opkøber dødsbo Albertslund og dødsboer i København og giver gerne et helt uforpligtende tilbud. Vi kender markedet for møbler og antikke genstande som vores egen bukselomme, og kan derfor altid give et reelt og konkurrencedygtig tilbud på opkøb af dødsbo Albertslund. Vi giver altid det som vi kalder en totalvurdering, dvs at alle genstande tages med i vurderingen, om det drejer sig om sjældne samlinger af legetøj, antikke lamper eller gamle bøger, så vil alt komme i betragtning ved vurderingen. Vi aftaler at mødes, og sammen gennemgår vi indboet, og vi har mulighed for at få besvaret spørgsmål, som gør det meget nemmere for os at give et kvalificeret tilbud på indboet. Når aftalen er i stand, går vi indenfor kort tid i gang med opgaven med at rydde dødsbo Albertslund, så I som efterladte, kan få denne store opgave overstået og komme videre med andre ting. Der er som regel mange følelser involveret når man som efterladt skal tømme et dødsbo, og det at få professionel hjælp fra fx Dødsbo Hjælpen, kan være en meget stor byrde der fjernes fra ens skuldre. Så kan I i stedet koncentrere jer om begravelsen og de mange andre ting, der følger i kølvandet på et dødsfald.

En nem og hurtig proces – Vi kan hjælpe med at tømme jeres dødsbo Albertslund

Lad os aftale et tidspunkt for vurdering af dødsbo Albertslund. Vi sender et tilbud på tømning af dødsboet eller hvis I ønsker det, opkøb af dødsbo Albertslund. Vi afslutter opgaven hurtigt og effektivt, og slutter altid af med en lettere rengøring af dødsboet. Skulle I ønske en grundig rengøring, klarer vi selvfølgelig også det. Faktisk så inkluderer vi altid en grundig rengøring i tilbuddet, så I allerede der kan se, hvad prisen er og beslutte, om det er noget I ønsker at benytte jer af. Ring til Dødsbo Hjælpen eller send os en mail, og lad os klare opgaven for jer

 

 Når vi rydder dødsboer i Albertslund, kan nedenstående inkluderes:

 • Rydning af hele dødsboet
 • Nedpakning af genstande
 • Afmontering og fjernelse af hårde hvidevarer
 • Rydning af kælderrum/loftrum
 • Fjernelse af fastetæpper
 • Nedtagning af gardiner/persienner
 • Sortering og bortkørsel af affald
 • Rydning af skure/carporte

 

 

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

 • Top 3 i Kategori
 • Vurdering 4.9 / 5
 • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål.
Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.

Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button