Ring til os nu ☎️️ 50 65 22 22

Dødsbo rydning – Vi hjælper dig

Den dag, hvor et menneske der står dig nært går bort. Den dag og den efterfølgende periode er virkelig hård at komme igennem. Det er for det første en meget mentalt hård oplevelse at miste en person man holder af, samtidigt med, at man nu skal til at tage stilling til en hulens masse ting, for at få det hele til at fungere igen.

Her er en af de centrale ting, at få arvedelene delt ud til dem der nu skal have dem og samtidigt i høj grad, at få genanvendt og videreført møbler og andet arvegods til nye mennesker, der kan tage sig godt af dem. Det har trods alt været en anden persons ejendel igennem en kortere eller længere årrække. Derudover er der en række arbejdsopgaver som bedemanden kan hjælpe dig, men som naturligvis stadigvæk er meget anstrengende for dig, som datter, søn, nevø eller lignende til afdøde. Dette indebærer valg af gravsten, gravplads, kiste, blomster, booking af kirketid og så videre og så videre. Men igen, dette kan du få hjælp til, af præsten og bedemanden i dit nærområde.

Her gør vi dødsbo rydningen lettere

Hvad disse ikke er behjælpelige med, er til gengæld føromtalte rydning af dødsboet. Her kan du enten vælge at benytte dig af en flyttemand og så selv klare selve oprydningen. Du kan sågar også vælge, at bruge egen bil til at transportere tingene, derhen, hvor du gerne vil have dem. Dødsbo rydning er dog et emne, der tager en del tid og samtidigt fylder en hel del plads op.

Dødsbo rydning – sådan gør du!

Alene af denne grund, er der kommet er marked for opkøb og rydning af dødsbo. Alt du skal gøre er således at gribe telefonen og få snakket tingene igennem med os. Herefter er det muligt for os, at skaffe dig af med alle de ting du ikke har lyst til at eje, samtidigt med at vi sørger for ikke at smide noget ud, der kunne have større affektionsværdi for jer, vi gemmer hermed billeder og andre personlige ejendele der kunne have værdi for jer. De ting, som vi mener, at vi kan bruge/sælge, tager vi med os og giver dig en ganske fin pris for dem. Resten bliver kørt til genbrug, forbrænding og hvor det ellers høre hjemme, hvorefter vi udfører en fornuftig rengøring af stedet. Du slipper altså for byrden af, at skulle have alle din kæres ting hos dig, ved at vi i stedet får dem afsat til nogle mennesker, som bliver glade for dem og dermed kan bruge dit uønskede arvegods, på en ordentlig måde.

En god og retfærdig afslutning, på et overstået liv.

     

        Ring til os

        50 65 22 22 

        Alle dage: 08-20

1

     

        Skal vi ringe dig op?

 

Døgnservice: Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne dødsbo konsulenter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores dødsbo konsulenter er kompetente, modne, venlige.